Πολιτισμός » Στο χώρο της CASK η έκθεση «τι είναι αυτό»
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Στο χώρο της CASK η έκθεση «τι είναι αυτό»

Στο χώρο της CASK η έκθεση «τι είναι αυτό»

Μετά την ολοκλήρωση του “platforms project” στο εργοστάσιο της Καλών Τεχνών της Αθήνας, η έκθεση “τι είναι αυτό” θα παρουσιάζεται στη Λάρισα στο χώρο της CASK, σε συνεργασία με το CAT project και την cult storymakers, για τους μήνες του καλοκαιριού.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 21:00, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 31 Αυγούστου 2018.

τι ειναι αυτο Πάολα Παλαβίδη

Το πρότζεκτ “τι είναι αυτό” αποτελεί μία προσπάθεια να στρέψει την καταγραφή και την τεκμηρίωση από το “τι κάναμε” στο “τι συνέβη”, τεκμηριώνοντας πέραν των προθέσεων των διοργανωτών της έκθεσης, την αίσθηση που αυτή δημιούργησε στο κοινό. Ταυτόχρονα η συνεχής διαπραγμάτευση των νοημάτων επί καθημερινής βάσεως, για τέσσερις ημέρες, είναι αναμενόμενο πως θα αναδείξει πλευρές των έργων, των χειρονομιών και των ιδεών πίσω από αυτά που συνήθως, σε τόσο σύντομες εκθέσεις, δεν προλαβαίνει κανείς να αντιληφθεί. 

έκθεση φέρει τον τίτλο του πρότζεκτ και αποτελείται από έργα επιλεγμένα τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των εκφράσεων της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής εστιάζοντας στη ζωγραφική και τη γλυπτική. Οι καλλιτέχνες οι οποίοι παρουσιάζουν έργα τους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, πρακτικών, αισθητικών ενώ έμφαση έχει δοθεί σε καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται εκτός του αθηναϊκού κέντρου.

τι ειναι αυτο Ήβη Σαμαρά

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Ευγενία Αποστόλου

Νέλλα Γκόλαντα

Πάολα Παλαβίδη

Άγγελος Παπαδημητρίου

Αλέξιος Παπαζαχαρίας

Ήβη Σαμαρά

Ιφιγένεια Σδούκου

Γιώργος Τσακίρης

τι ειναι αυτο Νέλλα Γκόλαντα

-Το δεύτερο μέρος αποτελεί τεκμηρίωση της έκθεσης η οποία θα έχει τη μορφή ολιγοσέλιδης έκδοσης και θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της έκθεσης. 

Στην έκδοση αυτή θα περιλαμβάνονται φωτογραφίες και περιγραφές των έργων, βιογραφικές πληροφορίες των καλλιτεχνών,  καθώς και κείμενα τεκμηρίωσης τόσο των έργων όσο και των εντυπώσεων των θεατών, τα οποία θα βασίζονται στη διάδραση των επισκεπτών της έκθεσης με τους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες και τα έργα.

Με την υποστήριξη:

Όλυμπος, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χορηγός Φιλοξενίας:

Hotel Metropol Larissa

Χορηγοί επικοινωνίας:

larissanet έντυπη & larissanet.gr

ArtStop Magazine

Τα εγκαίνια προσφέρουν:

Βιολογικοί Οίνοι Εσκίογλου

Διαβάστε επίσης: