Ελλάδα » Απίστευτο παραλήρημα παπά από άμβωνος

Απίστευτο παραλήρημα παπά από άμβωνος

Απίστευτο παραλήρημα παπά από άμβωνος

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με τον ιερέα σε εκκλησία της Ρόδου που προχωρά σε χυδαίους χαρακτηρισμούς, ομοφοβικά σχόλια και υποκινεί σε βία από άμβωνος.   Οι πιστοί παρακολουθούν το παραλήρημα χωρίς κανείς να αντιδρά.

O ιερέας καλεί τον κόσμο να φτύσει όλους τους πολιτικούς και τους αποκαλεί κοπρίτες μιλώντας για το Μακεδονικό. Αυτός είναι ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που χρησιμοποιεί ενώ όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για τους ομοφυλόφιλους, συνεχίζει με εκφράσεις πεζοδρομίου και ομοφοβικά σχόλια.

Ιδού ένα μικρό απάνθισμα:

«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε, ο ιερέας  Χρήστος Σιάνας κατά την διάρκεια του κυριακάτικου κηρύγματός του στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου.

Σε άλλο σημείο ο έξαλλος παπάς τόνισε:

«Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε ενταταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας.

»Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι Υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες».

Διαβάστε επίσης: