Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην «Κατασκήνωση στην Πόλη»
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Από το Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνονται τα ονόματα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» ηλικίας 6-12 ετών για τρείς περιόδους κατά τους θερινούς μήνες Ιούνιο-Ιούλιο –Αύγουστο.

Η «Κατασκήνωση στην Πόλη» είναι καινοτόμο πρόγραμμα που λειτουργεί στα πλαίσια της Πόλης που Μαθαίνει και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας να γνωρίσουν την ιστορία της, να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν νέους φίλους, να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, τα παιδιά περνούν ευχάριστα τη μέρα τους, με εσωτερικές και εξωτερικές δράσεις.

Είναι η τέταρτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος και εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική και φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη των οικογενειών της πόλης. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, φέτος υποβλήθηκαν περίπου 1.800 αιτήσεις και υποστηρίζεται από το σύνολο των δομών του Δήμου καθώς και πάνω από 20 φορείς της πόλης.

Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν με εμπιστοσύνη το συγκεκριμένο πρόγραμμα και έγινε προσπάθεια και φέτος να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις οικογένειες να συμμετέχουν τα παιδιά τους για μία τουλάχιστον περίοδο.

Οι τοποθετήσεις των παιδιών έγιναν με διαφάνεια και σεβασμό στους συμπολίτες μας και με βάση τα οικονομικά-κοινωνικά κριτήρια.

Η πρώτη περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου με 950 παιδιά , συνεχίζει η δεύτερη περίοδος από τις 16 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου με 805 παιδιά και ακολουθεί η τρίτη περίοδος από 16 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου με 270 παιδιά. Τα παιδιά θα παραμένουν στις δομές από ώρα 07:30 π.μ. – 15:00.

Αναλυτικά για τα αποτελέσματα μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα: http://www.larissa.gov.gr/el/enimerosi/nea-anakoinwseis/5293-anakoinosi-apotelesmatonkataskinosi-stin-poli

Για τα αποτελέσματα της 1ης περιόδου (25/6/2018 έως 13/7/2018) πατήστε εδώ.

Για τα αποτελέσματα της 2ης περιόδου (16/7/2018 έως 3/8/2018) πατήστε εδώ.

Για τα αποτελέσματα της 3ης περιόδου (16/8/2018 έως 5/9/2018) πατήστε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης: