Πολιτισμός » Στην Πάρο η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας

Στην Πάρο η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας

Στην Πάρο η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας

Η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας του Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων Νικόλαος Μάντζαρος, μετά από πρόσκληση έλαβε μέρος στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο όμιλος UNESCO  στην Πάρο.

Έλαβαν μέρος οι Χορωδίες: MYTHODIA ENGLISH CHOIR, Δημοτική Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ Αλεξανδρούπολης, ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ  ΛΑΡΙΣΑΣ, Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης, Μικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής, Παιδική Νεανική Χορωδία ΜΥΘΩΔΙΑ.

Η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Χρήστου Μπαλανίκα εντυπωσίασε με την παρουσία της αλλά και με την άριστη ερμηνεία των τραγουδιών, το φιλόμουσο κοινό της Πάρου, τους χορωδούς και μαέστρους των άλλων χορωδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση, δεχόμενη από αυτούς πρόσκληση συνεργασίας.

Την χορωδία συνόδευσε στο πιάνο η μουσικολόγος Θωμαή Πολύζου.

Στο τετραήμερο αυτό ταξίδι οι χορωδοί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά αξιοθέατα και μουσεία της Πάρου, όπως την Παναγία Εκατονταπυλιανή, το Λαογραφικό, Αρχαιολογικό,  Εκκλησιαστικό Μουσείο, τις Κολυμπήθρες, μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού και να περπατήσουν στα γραφικά δρομάκια της Παροικιάς.

 

Διαβάστε επίσης: