Θεσσαλία » Οι «Δρυάδες Εν Πλω» είπαν «καλό καλοκαίρι»

Οι «Δρυάδες Εν Πλω» είπαν «καλό καλοκαίρι»

Οι «Δρυάδες Εν Πλω» είπαν «καλό καλοκαίρι»

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη, ολοκληρώνοντας ακόμα μια δημιουργική χρονιά, πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Ιουνίου καλοκαιρινό party λήξης της σχολικής χορευτικής χρονιάς στο Παυσίλυπο, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν!

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (8)

Η βραδιά περιελάμβανε πολύ χορό, μουσική, χαμόγελα και καλοκαιρινή διάθεση. Όλα τα τμήματα παρουσίασαν χορογραφίες με πολύ κέφι και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, που κατέκλυσαν το χώρο.

Παιδιά και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους το Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για μια χρονιά εξετάσεων, καθώς η Σχολή Χορού θα συμμετέχει στην εξεταστική περίοδο του Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου του Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD).

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (7)

Η Σχολή Χορού συμπληρώνει φέτος 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, όπου με συνέπεια και σεβασμό εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στην τέχνη του χορού με παιδαγωγικές μεθόδους που συμβάλουν στην εξέλιξη των μαθητών. Η ποιότητα αυτή αντανακλάται και στο πολιτιστικό έργο που παράγεται, όπως έχουν πολύ συχνά την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας.

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (6)

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω συγχαίρουν τους σπουδαστές για την επιμέλεια τους, τη συνέπειά τους και την πορεία τους φέτος στη Σχολή. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους παρέχουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία, χαρά και χαμόγελα πολλά!

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (5)

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (4)

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (3)

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (2)

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (1)

Διαβάστε επίσης: