Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε η εταιρεία του πολιτικού  μηχανικού- εργολάβου κου Λίτσιου Κων/νου.

Τα  τρόφιμα παρέλαβαν  στελέχη του Παντοπωλείου που  ενημέρωσαν τον κ.Λίτσιο για το έργο της Δομής,  επισημαίνοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, έτσι ώστε τέτοιες ενέργειες να αποτελέσουν  παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις που μπορούν να προσφέρουν.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ:2410255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου στο τηλ:2410-680243

Διαβάστε επίσης: