Οικονομία » Bραβεύτηκαν τα καραμελωμένα φουντούκια petrounuts
PETROU NUTS S.A.

Bραβεύτηκαν τα καραμελωμένα φουντούκια petrounuts

Bραβεύτηκαν τα καραμελωμένα φουντούκια petrounuts

Τα καραμελωμένα φουντούκια petrounuts βραβεύτηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με 3 χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την κατηγορία των Crystal Taste awarded products!

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός, που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από επιλεγμένους Chefs και Sommeliers, οι οποίοι ανήκουν στις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες γευσιγνωστών στην Ευρώπη. Η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται αμερόληπτα, παραδίδοντας τα προϊόντα στους κριτές άνευ συσκευασίας και χωρίς κανένα είδος τυποποίησης.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Théâtre Royal du Parc στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2018, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα. Η βράβευση αυτή ήταν ξεχωριστή για την PETROUNUTS, όχι μόνο επειδή εισήχθησαν τα προϊόντα της στην κατηγορία «Κρυστάλλινης Γεύσης», αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη γεύση και την ποιότητά τους σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και γιατί επελέγη από την επιτροπή, ανάμεσα σε πλήθος επιχειρήσεων, ως «Success Story».

PETROU NUTS S.A (1)

Η κα Αγγελική Πέτρου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της PETROU NUTS S.A., είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια και να διαβεβαιώσει τους παρευρισκόμενους πως μια ομάδα ενωμένη και δυνατή, με θέληση και ηθική μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!

«Το Βραβείο αυτό αποτελεί άλλη μια, κατά κύριο λόγο ηθική, επιβράβευση της Εταιρείας μας, για τους κόπους και την προσπάθειά της να σταθεί περήφανα στα πόδια της, παρά τις αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας πάντα άριστης ποιότητας καινοτόμα προϊόντα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά την πορεία μας!» σημείωσε η κα Πέτρου.

Διαβάστε επίσης: