Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

-Στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ), η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΕΥΔ ΠΑΑ) – Μονάδα Δικτύωσης και Δημοσιότητας σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ (ΕΥΕ ΠΑΑ) – Μονάδα Συνεργασίας και Καινοτομίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση σχετικά με την πρόσκληση του Μέτρου 16 «Συνεργασία» του ΠΑΑ 2014-2020. Η συνάντηση πραγματοποιείται στη Λάρισα, στο Ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL, Λεωφ. Φαρσάλων 182, ώρα 9:30-14:00.

Από τις 10.00 – Μεταπτυχιακές εργασίες παρουσιάζουν φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην αίθουσα 2 του νέου κτιρίου της Ιατρικής Σχολής Λάρισας.

18.00 – Ημερίδα Κοινού με θέμα «Καρκίνος Μαστού και Πρόληψη» διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, σε συνεργασία με το Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας του Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο» και τη Χειρουργό Μαστού – Μαστολόγο, Συνεργάτιδα του Κέντρου Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κυρία Ντανιέλα – Κάρμεν Αθανασιάδου στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, στη Λάρισα.

18.00 – Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας διοργανώνουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας εκδήλωση- βράβευση για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Λάρισας που διακρίθηκαν στο 12ο διαγωνισμό με θέμα «Παιχνίδι και Μαθηματικά»  που διοργάνωσε η Ε.Μ.Ε.  στις 9 Μαρτίου 2018.

19.00 – Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Λαρισαίων

20.00 – Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας τιμά εκπαιδευτικούς στον κήπο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Διαβάστε επίσης: