Οικονομία » Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού Net Metering στο οινοποιείο Μίγα στον Τύρναβο
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού Net Metering στο οινοποιείο Μίγα στον Τύρναβο

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού Net Metering στο οινοποιείο Μίγα στον Τύρναβο

Ολοκληρώθηκε από την εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συνολικής ισχύος 10kW, στο οινοποιείο του Δημήτρη Μίγα  στον Τύρναβο στα πλαίσια του προγράμματος ενεργειακού συμψηφισμού (Net metering).

Το Νet Μetering ή αυτοπαραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος με ενεργειακό συμψηφισμό επιτρέπει στον καταναλωτή να παράγει ο ίδιος ένα σημαντικό μέρος ή το σύνολο της ενέργειας που καταναλώνει με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος. Έτσι ο ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσοστό των χρημάτων που σήμερα πληρώνει σε λογαριασμούς ρεύματος.

Το κόστος της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας έχει μειωθεί τόσο ώστε πλέον συμφέρει να είμαστε «αυτοπαραγωγοί», δηλαδή να παράγουμε με δικά μας μέσα την ενέργεια που χρειαζόμαστε αντί να την αγοράζουμε από το δίκτυο. Συγκεκριμένα  η απόσβεσης της επένδυσης αναμένεται να γίνει  σε 3 χρόνια . Το Φωτοβολταϊκό σύστημα επιδοτείται από το ΕΣΠΑ σε ποσοστό 50%!

Η Εταιρεία  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY είναι πρωτοπόρα, στην κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, αξιοπιστία και εξειδικευµένο προσωπικό.

«Με µεγάλο αριθµό εγκατεστηµένων έργων φωτοβολταϊκών από το 2007 σε όλη την χώρα, εγγυάται τη βέλτιστη επιλογή του εξοπλισµού που σας ταιριάζει και την ποιοτικότερη δυνατή εγκατάσταση στις καλύτερες τιµές. Το Μελετητικό Τμήμα της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτικές διαδικασίες» τονίζει η κα Φωτεινή Κούρου και συμπληρώνει: «Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η καινοτομία, η αγάπη για την δουλειά μας, η υψηλή τεχνογνωσία, η διαρκής εκπαίδευση και ο εκσυγχρονισμός, ο σεβασμός στον πελάτη και η κατασκευή έργων που πραγματικά αποδίδουν!»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2410-617777 καθώς και στο email: info@perivallontologoi.gr. Site http://www.perivallontologoi.gr

 

Διαβάστε επίσης: