Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Θερινό Σχολείο με τον ακαδημαϊκό Ted Fleming

Θερινό Σχολείο με τον ακαδημαϊκό Ted Fleming

Θερινό Σχολείο με τον ακαδημαϊκό Ted Fleming

Ξεκινά το Θερινό Σχολείο για την πόλη το Μαθαίνει, με τη συμμετοχή του γνωστού , σε διεθνές επίπεδο, ακαδημαϊκού Ted Fleming

Συντομο βιογραφικό Ted Fleming

Ο Δρ. Ted Fleming είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Teachers College, Columbia University, Νέα Υόρκη.
Υπήρξε ανώτερος ακαδημαϊκός και επικεφαλής Τμήματος στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας Maynooth και Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων An Cosan. Του απονεμήθηκε πτυχίο B.Sc. (NUIM) και ένα B.D. πριν από την απόκτηση μεταπτυχιακών σπουδών (M.A & Ed.D.) στο Teachers College, με τον Jack Mezirow ως ακαδημαϊκό σύμβουλο. Σπούδασε επίσης με τον Paulo Freire στη Βοστώνη.
Έχει τιμηθεί με το Βραβείο «Ζωντανή Θεωρία Ζωής της Μετασχηματίζουσας Μάθησης» στο Κολομβιανό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο (2014) για την «αρχική συμβολή του στην ανάπτυξη της θεωρίας της μάθησης» – γράφοντας για τη θεωρία του Axel Honneth. Το 2016 εκφώνησε την εναρκτήρια διάλεξη στη μνήμη του Mezirow στο Πανεπιστήμιο της Columbia.

Διαβάστε επίσης: