Παραπολιτικά » «Ναυάγιο» η πρεμιέρα στο θερινό σινεμά του Μύλου
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "ΜΠΑΡΜΠΗΣ ΒΟΖΑΛΗΣ"

«Ναυάγιο» η πρεμιέρα στο θερινό σινεμά του Μύλου

«Ναυάγιο» η πρεμιέρα στο θερινό σινεμά του Μύλου

Δεκάδες κινηματογραφόφιλοι αποχώρησαν από το CINE MΥΛΟΣ χωρίς να δουν την ταινία που θα προβάλλονταν με τη νέα ψηφιακή μηχανή…

Με το μεταμοντέρνο γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο «Οι Μισητοί Οκτώ» επρόκειτο να ξεκινήσουν χθες το βράδυ οι προβολές του φετινού καλοκαιριού της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.

Το χθεσινό βράδυ ήταν μια φοβερή βραδιά. Το θερινό σινεμά μισογέμισε κινηματογραφόφιλους που περίμεναν να απολαύσουν την πρώτη ταινία στο θερινό σινεμά.

Πριν την έναρξη ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας πήρε το μικρόφωνο, καλωσόρισε ως οικοδεσπότης τους σινεφίλ, αναφέρθηκε στον θρυλικό Μπαρμπή Βοζαλή, σημείωσε πως φέτος οι ταινίες θα προβάλλονται με ψηφιακή μηχανή και πως η τιμή παρέμεινε στα 4 ευρώ. Η ταινία, υπογράμμισε ο κ. Σάπκας, προβάλλεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, καθώς τη μουσική της έγραψε ο  μεγάλος Ιταλός δημιουργός Ένιο Μορικόνε.

ΤΑΙΝΙΑ

Ακολούθως τα φώτα έσβησαν και άρχισαν να πέφτουν στην οθόνη οι συντελεστές της ταινίας. Το φιλμ ξεκίνησε, αλλά δεν υπήρχε ήχος. Μετά από λίγα λεπτά ο υπεύθυνος βγήκε και ενημέρωσε τους κινηματογραφόφιλους πως σε 5’ θα είναι όλα εντάξει. Τελικά όμως η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε και λίγα λεπτά μετά ο υπεύθυνος του χώρου ενημέρωσε τους σινεφίλ πως το πρόβλημα δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και χωρίς ήχο η συγκεκριμένη ταινία δεν θα μπορούσε να προβληθεί καθώς η μουσική του Μορικόνε χαρακτηρίζει το φιλμ.

Δεκάδες κινηματογραφόφιλοι αποχώρησαν από το CINE MΥΛΟΣ κρατώντας τα εισιτήρια για να απολαύσουν άλλο βράδυ ταινία χωρίς αντίτιμο.

«Ναυάγιο» η πρεμιέρα…

Xρ. Μπ.

Διαβάστε επίσης: