Άρθρα χρηστών » Δημοσιογραφία των πολιτών » Λάρισα: Αντιδράσεις για την δυνατή μουσική εν μέσω πανελλαδικών
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ

Λάρισα: Αντιδράσεις για την δυνατή μουσική εν μέσω πανελλαδικών

Λάρισα: Αντιδράσεις για την δυνατή μουσική εν μέσω πανελλαδικών

Έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες εκ μέρους συμπολιτών μας, κατοίκων του κέντρου και γονέων μαθητών που αυτές τις μέρες δίνουν τον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων, έχει προκαλέσει η λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που δραστηριοποιούνται σε κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, οι οποίοι βέβαια αποτελούν και κατοικημένη περιοχή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι συμπολίτες μας, «τα εν λόγω καταστήματα «παίζουν» δυνατή μουσική μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες ( έχοντας λάβει παράταση του ωραρίου κοινής ησυχίας, όπως υποστηρίζουν οι επιχειρηματίες) με αποτέλεσμα να ενοχλούν έντονα τους κατοίκους των υπερκείμενων κατοικιών και να καθίσταται αδύνατο για τους μαθητές να συγκεντρωθούν στο διάβασμά τους».
Κάποιοι γονείς απευθύνθηκαν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, χωρίς να λάβουν ουσιαστική απάντηση, πολύ δε περισσότερο λύση, στο ερώτημα αν δόθηκε παράταση του ωραρίου, κι αν ναι από ποιον και με ποιο κριτήριο.
«Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στα παιδιά που αυτές τις μέρες δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη για το μέλλον τους και οι αρμόδιοι μάλλον δε μπορούν, ή δε θέλουν, να δώσουν λύση», λένε οι γονείς. Ίσως το τελευταίο όπλο, όπως υποστηρίζουν οι θιγόμενοι συμπολίτες μας, να είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε επίσης: