Ελλάδα » Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Π. Γιαννακόπουλου

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Π. Γιαννακόπουλου

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Π. Γιαννακόπουλου

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου, την Τετάρτη.

Από τις 8:00 έως τις 13:30 το μεσημέρι, στο εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες και πλήθος άλλων πολιτών θα έχουν την ευκαιρία να αποτίσουν φόρο τιμής στον εμβληματικό Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική αθλητική κοινότητα.

Μετά το λαϊκό προσκύνημα, στις 3μ.μ θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α” Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α” Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο».

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: