Αυτοκίνητο » Nέο C4 Cactus, το νέο hatchback σημείο αναφοράς στην άνεση
Δ & Ε ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ

Nέο C4 Cactus, το νέο hatchback σημείο αναφοράς στην άνεση

Nέο C4 Cactus, το νέο hatchback σημείο αναφοράς στην άνεση

Το νέο Citroën C4 Cactus, το νέο hatchback της ιστορικής γαλλικής εταιρίας, είναι γεγονός! Πλήρως αναβαθμισμένο και εφοδιασμένο με τις σταθερές αξίες της Citroen σε ότι αφορά την τεχνολογία, την άνεση και τους κινητήρες, ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική του σχεδίαση και την έντονη προσωπικότητά του. Το νέο C4 Cactus είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που, στο πλαίσιο του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, διαθέτει το νέο σύστημα ανάρτησης με Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) και προσφέρει ασύγκριτη άνεση, δίνοντας την αίσθηση οδήγησης πάνω σε ένα μαγικό χαλί. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως που διαθέτει τα καινοτόμα Advanced Comfort καθίσματα για κορυφαία επίπεδα άνεσης.

citroen_c4_cactus_2018_0006

Η έντονη και μοναδική προσωπικότητα του νέου C4 Cactus εκφράζεται, μεταξύ άλλων και μέσα από 9 εξωτερικά χρώματα και 4 χρωματικά πακέτα (Color Packs) προσφέροντας συνολικά 31 διαφορετικούς συνδυασμούς εξωτερικής εξατομίκευσης.

2019-Citroen-C4-Cactus-Leather-Color-Interior

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, η άνεση και το εκλεπτυσμένο στυλ εκφράζονται μέσα από 5 πακέτα διαμόρφωσης τα οποία είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο του ταξιδιού και των πολυτελών αποσκευών.

2019-Citroen-C4-Cactus-Leather-Color-Interior

Η εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση του νέου C4 Cactus ολοκληρώνεται από τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και τα μαύρα διακοσμητικά στις κολώνες που δημιουργούν την αίσθηση ότι η οροφή αιωρείται πάνω από το αμάξωμα.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή προσφέρει ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας και άνεσης σε όλους τους επιβάτες, ενώ διαθέτει και υψηλή θερμική προστασία.

Μετά το C5 Aircross στην Κίνα, το νέο C4 Cactus είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που διαθέτει ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC), μια καινοτομία της Citroën  που θα δούμε να τοποθετείται στο μέλλον και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας.  Η τεχνογνωσία της Citroën στον τομέα της ανάρτησης είναι αδιαμφισβήτητη.

Με αυτή την καινοτόμο τεχνική λύση, το νέο C4 Cactus προσφέρει στους οδηγούς την άνεση ενός «μαγικού χαλιού» χωρίς να αφαιρεί κάτι από τη δυνατότητα ελέγχου και την απόλαυση της οδήγησης.

Το Νέο C4 Cactus διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του. Με μεταξόνιο 2,60 μέτρων, το αυτοκίνητο μπορεί να μεταφέρει πέντε επιβάτες με απόλυτη ηρεμία και άνεση.

CL_17_078__57720642

ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το Νέο C4 Cactus εφοδιάζεται με τους πολυβραβευμένους 3-κύλινδρους βενζινοκινητήρες PureTech (οι PureTech 110 και PureTech 130 έλαβαν το βραβείο “διεθνής κινητήρας της χρονιάς” 2015, 2016 και 2017) που διαθέτουν τεχνολογίες για μεγαλύτερη απόκριση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων και κινητήρες πετρελαίου BlueHDi που συνδυάζουν τη χαμηλή κατανάλωση με την οδηγική ευχαρίστηση και το σεβασμό στο περιβάλλον.

2018_Citroen_C4_Cactus_00

  • Βενζίνη: Η υψηλότερης απόδοσης έκδοση του νέου C4 Cactus είναι διαθέσιμη με τον υπερτροφοδοτούμενο PureTech 130 S&S που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ο PureTech 110, επίσης υπερτροφοδοτούμενος, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο (έκδοση “PureTech 110 S&S manual”) ή με το 6 σχέσεων αυτόματο “EAT6” για μέγιστη οδηγική ευχαρίστηση και άνεση (έκδοση “PureTech 110 S&S EAT6”). Η βασική έκδοση του μοντέλου κινείται από τον PureTech 82, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
  • Diesel: Το νέο C4 Cactus είναι διαθέσιμο με τον BlueHDi 100 S&S manual. Το φθινόπωρο του 2018, θα διατίθεται με έναν ακόμη κινητήρα πετρελαίου συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ΕΑΤ6, τον BlueHDi 120 S&S EAT6, για τους οδηγούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα και προτιμούν τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Citroen-C4-Cactus-2018-620x330

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ:

ΤΟ ΝΕΟ C4 CACTUS:

  • Το νέο hatchback της Citroën που συνδυάζει τη μοναδική προσωπικότητα του C4 Cactus με την άνεση και την ευρυχωρία του C4: ένα μοντέλο που διατηρεί όλη του την πρωτοτυπία με τη μοναδική του εμφάνιση και σχεδίαση, διαθέτει επίσης ένα νέο, μεγάλο και κομψό εμπρός τμήμα, με στενότερα και επανατοποθετημένα Airbump® και νέα πίσω φώτα LED 3D.
  • Ένα εξαιρετικά άνετο hatchback που ανεβάζει την ευεξία στο αυτοκίνητο σε μια νέα διάσταση: αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της άνεσης, κυρίως χάρη στην ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC), και τα νέα καθίσματα Advanced Comfort, που πραγματοποιούν αντίστοιχα την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Νέο Citroën C4 Cactus, καθώς επίσης χάρη στην ενισχυμένη ηχομόνωση.
  • Εσωτερική σχεδίαση που βελτιώνει το χώρο της καμπίνας, την άνεση και τη ζεστασιά.
  • Ένα συμπαγές hatchback με 12 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τρεις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και οικονομικούς, υψηλής απόδοσης βραβευμένους κινητήρες
  • Το νέο C4 Cactus προσφέρεται με 5 χρόνια Εγγύηση!

Δείτε το στην Δ & Ε Αδάμου αβεε

7ο χλμ Λάρισας – Θεσσαλονίκης , τηλ: 2410 922450-1 ΛΑΡΙΣΑ

l

Διαβάστε επίσης: