Λάρισα » Ιατρικές εξετάσεις για το προσωπικό στο 303 ΠΕΒ (φωτ.)

Ιατρικές εξετάσεις για το προσωπικό στο 303 ΠΕΒ (φωτ.)

Ιατρικές εξετάσεις για το προσωπικό στο 303 ΠΕΒ (φωτ.)

Κατόπιν πρωτοβουλίας και ενεργειών του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν.Λάρισας, το τριήμερο 6 έως 8 Ιουνίου,  πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του 303 ΠΕΒ,  οι παρακάτω προληπτικές εξετάσεις  :

·       Έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας (σπιρομέτρηση)

·       Μέτρηση οστικής μάζας (έλεγχος για οστεοπόρωση σε γυναίκες και άνδρες που πληρούν  τα σχετικά κριτήρια)

Στις παραπάνω εξετάσεις υπεβλήθησαν όσα μέλη του Συλλόγου εκδήλωσαν την σχετική επιθυμία καθώς και αντίστοιχο στρατιωτικό προσωπικό, μαθητευόμενοι σπουδαστές ΕΠΑΛ/σχολών ΟΑΕΔ και στρατεύσιμοι οπλίτες του Εργοστασίου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από Κινητή Ιατρική Μονάδα Υγείας της 5ης ΥΠΕ, αποτελούμενη από την υπεύθυνη κ. Μαυρουδή Μαρία καθώς και τις κ. Ζηκοπούλου Φανή, Χαρακοπούλου Στέλλα και Χατζή Ευδοξία.

«Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Λάρισας επιθυμεί  να εκφράσει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες προς τον  Δκτη της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλαδας κ. Νέστορα Αντωνίου για την άμεση ανταπόκριση και την έγκριση του αιτήματος του Συλλόγου, την κ. Στέλλα Ντόκλη υπεύθυνη για τον προγραμματισμό διάθεσης της Μονάδας, καθώς και προς τον Δκτη του 303 ΠΕΒ  Σχη(ΤΧ) κ. Τρικάζη Παναγιώτη για την διάθεση του απαραίτητου χώρου για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Επιπρόσθετα θέλει να αποδώσει τα συγχαρητήρια του προς το προσωπικό της Κινητής Μονάδας, για την υψηλή του κατάρτιση καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση του εξετασθέντος προσωπικού» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ιατρικές εξετάσεις:

303 ΠΕΒ (8)

303 ΠΕΒ (7)

303 ΠΕΒ (5)

303 ΠΕΒ (4)

303 ΠΕΒ (3)

303 ΠΕΒ (1)

303 ΠΕΒ (2)

Διαβάστε επίσης: