Κόσμος » Γυμναστής σε χριστιανικό σχολείο είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Γυμναστής σε χριστιανικό σχολείο είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Γυμναστής σε χριστιανικό σχολείο είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές -αυτή τη φορά- έναν γυμναστή στο Χριστιανικό Σχολείο της Φλόριντα και μία 14χρονη μαθήτρια, απασχολεί τις αμερικανικές αρχές και τους επιτελείς στο αμερικανικό υπουργείο Παιδείας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποκτά μεγαλύτερο ενδιααφέρον για τους ειδικούς, καθώς ο γυμναστής ήταν 69 ετών, δηλαδή αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της μαθήτριας. Ο Stephen Ward, γυμναστής και προπονητής της ομάδας Βόλεϊ στο Stetson Baptist Christian School του DeLand της Φλόριντα, συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού, η οποία ανακάλυψε υα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στο παιδί της ο 69χρονος άντρας.

Σύμφωνα με την ανάκριση και την ανάλυση των μηνυμάτων, η σχέση τους είχε διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδες και είχε περιοριστεί σε τηλεφωνικο σεξ, καθώς οι δύο τους δεν είχαν την βρει την ευκαιρία να έρθουν σε ερωτική επαφή.

Ο εκπρόσωπος του χριστιανικού σχολείου παραδέχθηκε με επίσημη ανακοίνωση την Κυριακή ότι ένας καθηγητής είχε συνάψει σχέση με μαθήτρια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Ο Γουόρντ τέθηκε υπό καθεστώς κράτησης, ενώ το δικαστήριο όρισε εγγύηση 10.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ: 

Διαβάστε επίσης: