Αγροτικά » Εγκαινιάστηκε η γιορτή κερασιού στην Αγιά (φωτ.)
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εγκαινιάστηκε η γιορτή κερασιού στην Αγιά (φωτ.)

Εγκαινιάστηκε η γιορτή κερασιού στην Αγιά (φωτ.)

(φωτό tsantopoulos)

Με τον πλέον μαζικό τρόπο η Αγιά διοργανώνει τη φετινή 39η Γιορτή Κερασιού. Η γιορτή ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα  προσφέροντας κέφι και καλοκαιρινή διάθεση στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της. Στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν και έκοψαν την κορδέλα μαζί με το δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, το Επιμελητήριο εκπροσωπούσε η Καλλιόπη Τζήκα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής.

Με τη συνδρομή του Συλλόγου Επαγγελματιών Παραλιακής Ζώνης, όλα τα παραθαλάσσια καταστήματα από το Στόμιο μέχρι τον Αγιόκαμπο θα προσφέρουν στους πελάτες τους κεράσια για επιδόρπιο, βάζοντας τους παράλληλα στο κλίμα της μεγαλύτερης γιορτής του καλοκαιριού.

Στη διάρκεια της Γιορτής, οι επισκέπτες επίσης μπορούν να παίρνουν δωρεάν κεράσια στην είσοδο της παραλιακής ζώνης, προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς «Κίσσαβος».

Η συμμαχία επαγγελματιών και παραγωγών είναι το ξεχωριστό σημείο στις φετινές εκδηλώσεις για την 39 Γιορτή Κερασιού, που δίνει άλλη δυναμική στις εκδηλώσεις. Την 39η Γιορτή Κερασιού διοργανώνουν ο Δήμος Αγιάς, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η κοινωφελής επιχείρηση «Καλυψώ» η τοπική κοινότητα Μεταξοχωρίου, ο ΠΕΣ Μεταξοχωρίου, ενώ συνδιοργανωτές είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταξοχωρίου και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Δείτε φωτογραφίες

Γιορτή κερασίου 29

Γιορτή κερασίου 28

Γιορτή κερασίου 27

Γιορτή κερασίου 26

Γιορτή κερασίου 25

Γιορτή κερασίου 24

Γιορτή κερασίου 23

Γιορτή κερασίου 22

Γιορτή κερασίου 20

Γιορτή κερασίου 19

Γιορτή κερασίου 18

Γιορτή κερασίου 17

Γιορτή κερασίου 16

Γιορτή κερασίου 15

Γιορτή κερασίου 14

Γιορτή κερασίου 13

Γιορτή κερασίου 12

Γιορτή κερασίου 11

Γιορτή κερασίου 10

Γιορτή κερασίου 9

Γιορτή κερασίου 8

Γιορτή κερασίου 7

Γιορτή κερασίου 6

Γιορτή κερασίου 5

Γιορτή κερασίου 4

Γιορτή κερασίου 2

Γιορτή κερασίου 1

Γιορτή κερασίου

 

Διαβάστε επίσης: