Παραπολιτικά » «Βάζουν μπροστά» για τις Δημοτικές Οργανώσεις στο Κίνημα Αλλαγής
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 24Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ

«Βάζουν μπροστά» για τις Δημοτικές Οργανώσεις στο Κίνημα Αλλαγής

«Βάζουν μπροστά» για τις Δημοτικές Οργανώσεις στο Κίνημα Αλλαγής

Και επίσημα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση Δημοτικών Οργανώσεων στο Κίνημα Αλλαγής…

Μάλιστα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας αναμένεται να συνεδριάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να αναλυθούν όσα πρέπει να γίνουν με βάση και την εγκύκλιο που έχει εκδοθεί.

Από όσα προκύπτουν, στο νομό Λάρισας θα δημιουργηθούν επτά Δημοτικές Οργανώσεις, μία ανά Καλλικρατικό Δήμο, στις οποίες θα εκλεγεί συντονιστική γραμματεία (πενταμελής ή επταμελής).

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 24 Ιουνίου από τις οποίες θα προκύψουν τα μέλη της συντονιστικής γραμματείας. Στη συνέχεια και σε εσωτερική ψηφοφορία θα αναδειχθούν ο συντονιστής και ο αναπληρωτής συντονιστής.

Δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου θα έχουν όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής στο Κίνημα Αλλαγής τον Νοέμβριο του 2017, αλλά και αυτοί που θα εγγράφονται μέλη του πολιτικού φορέα ακόμη και έως την ημέρα της ψηφοφορίας.

Σημειώνεται πως από την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι ολομέλειες των Δημοτικών Οργανώσεων, όπου και θα διαφανούν οι ενδιαφερόμενοι να διεκδικήσουν θέσεις στις κατά τόπους συντονιστικές γραμματείες.

Με το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ολοκληρώνεται η οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής στο ν. Λάρισας…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: