Πολιτισμός » Μία ακόμη παράσταση για «Το δώρο» την Κυριακή
ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Μία ακόμη παράσταση για «Το δώρο» την Κυριακή

Μία ακόμη παράσταση για «Το δώρο» την Κυριακή

Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις στην «Αυλή του Μύλου»  που έγιναν με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού κ Επιστημών και του «Θεσσαλικού Θεάτρου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας « Ονείρων Θαύματα», παρατείνει τις  παραστάσεις της μέχρι και αύριο Κυριακή,  με το θεατρικό έργο «Το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου στην «Αυλή του Μύλου», στις 9:15 το βράδι, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Ποιος πέταξε τόσα σκουπίδια ψυχής και τόσα απωθημένα στην αυλή της Καλογρέζας; Ο έρωτας, τα χαμένα όνειρα, η πολιτική , οι σχέσεις των πολύ παντρεμένων, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο πολιτισμός,  οι «ύποπτες» σχέσεις, τα ένοχα μυστικά, η έλλειψη σεβασμού, οι γείτονες, το χρηματιστήριο, τα πεθερικά, ο ρατσισμός, η διαπλοκή, οι πεσμένες γέφυρες… Ζουν ανάμεσά μας.

Είναι η Μάρθα, ο Γιώργος, η Άννυ, ο Νίκος, τέσσερις Νεοέλληνες, τέσσερις σαραντάρηδες, γνήσια παιδιά της εποχής τους.Εκείνο το απόγευμα – που τους συναντάμε – ετοιμάζονται για να πάνε στο γάμο του κολλητού τους φίλου, Σωτηράκη. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημόσιες σχέσεις  οι Γουϊνόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

 

Διαβάστε επίσης: