Πολιτισμός » Καλοκαιρινή περιοδεία για το έργο «Ένα πολύ – πολύ αστείο κορίτσι»

Καλοκαιρινή περιοδεία για το έργο «Ένα πολύ – πολύ αστείο κορίτσι»

Καλοκαιρινή περιοδεία για το έργο «Ένα πολύ – πολύ αστείο κορίτσι»

Kαλοκαιρινή Περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο & Αύγουστο 2018, με την εξαιρετική, συγκινητική Κωμωδία του  Χάρη Κυριακίδη: «ΕΝΑ  ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ» που παίζονταν με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον περασμένο Μάϊο 2018, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ», επί της Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9. ΄

Σε συνεργασία τόσο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και με δήμους του Νομού, έχουν ήδη για την ώρα προγραμματιστεί οι παρακάτω Παραστάσεις:

-         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ-2018 & ώρα 9.15 μ.μ- στην ΒΕΛΙΚΑ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο ΑΓΙΑΣ.

-         ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στην ΚΡΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ»,  σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΝΙΑΣ».

-         ΠΕΜΠΤΗ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΝΗΣ» , στα πλαίσια του «TUNEL FESTIVAL-2018» &  σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΑΝΗΣ».

-         ΣΑΒΒΑΤΟ: 28 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΜΠΩΝ» (Ομόλιο), στα πλαίσια του φεστιβάλ: «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – 2018», που διοργανώνει η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».

-         Κατά τις ημερομηνίες: 27 Αυγουστου έως 30 Αυγούστου – 2018, σε Διαμερίσματα του ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Δήμου Φαρσάλων.

-         * Το Πρόγραμμα των Παραστάσεων, παραμένει ακόμη ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο να εντάξει την παράσταση, στις Καλοκαιρινές Καλλιτεχνικές του Εκδηλώσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας: «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»: 2410-534313.

Κείμενο – Σκηνοθεσία επιμέλεια Μουσικής: Χάρης Κυριακίδης.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί: Ειρήνη  Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Ανδρέας Ρηγόπουλος- Λυκειάρχης), Δημήτρης Νάνος (Αλέξανδρος Λογιάδης-Καθηγητής γλωσσολογίας), Λιάνα Δάκτυλα (Τασία-Κουβερνάντα) &  η Βάνα  Καταραχιά (Κλεωνίκη-Μητέρα του Καθηγητή).

Διαβάστε επίσης: