Κηδείες » Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε ο Σωτήριος Βαμβακάρης σε ηλικία 68 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Στέφανος Μπαρλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Λάρισα.

Σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε η Ευαγγελία Νταμάνη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Μαγούλα Ελασσόνας.

Απεβίωσε η Αρετή Χατζή σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε ο Αθανάσιος Βάσιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου, στη Ροδιά.

Απεβίωσε η Δαμιανή Φιλιπποπούλου σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Ζάππειο.

Σε ηλικία 91 ετών απεβίωσε η Μαρία Διονυσίου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο Μακρυχώρι Λάρισας.

xasiotis

Διαβάστε επίσης: