Θεσσαλία » 59χρονος Βολιώτης έπεσε νεκρός έξω από τη Δ.Ο.Υ. στη Φλώρινα

59χρονος Βολιώτης έπεσε νεκρός έξω από τη Δ.Ο.Υ. στη Φλώρινα

59χρονος Βολιώτης έπεσε νεκρός έξω από τη Δ.Ο.Υ. στη Φλώρινα

Έξω από το κτίριο της Εφορίας στη Φλώρινα άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το μεσημέρι ένας 59χρονος Βολιώτης, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο άτυχος Θεοχάρης Ιωάννου είχε μεταβεί στη Φλώρινα, απ’ όπου ήταν η καταγωγή του, προκειμένου να τακτοποιήσει φορολογικές του υποθέσεις και κατόπιν ήθελε να επισκεφθεί και τη μητέρα του, που ζει στον Λαιμό Πρεσπών Φλώρινας. Ωστόσο ο χάρος περίμενε τον άτυχο οικογενειάρχη έξω από το κτίριο της Δ.Ο.Υ. της μακεδονικής πόλης.

Μόλις ο 59χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του, για να ξεκινήσει για τον Λαιμό, φαίνεται πως αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέληξε επιτόπου από έμφραγμα του μυοκαρδίου, όπως έγινε γνωστό χθες από τη νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα φέρεται να μην είχε προλάβει να κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου του…

Το περιστατικό συνέβη προχθές γύρω στις 12 το μεσημέρι και τον νεκρό Βολιώτη αντιλήφθηκε μια διερχόμενη κυρία. Η γυναίκα απευθύνθηκε στον 59χρονο, καθώς τον είδε επί ώρα σκυμμένο στο τιμόνι του οχήματός του, χωρίς να πάρει απάντηση. Κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο ο 59χρονος, ήταν ήδη αργά.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: