Παραπολιτικά » Παπαγεωργίου: Καμία συζήτηση για βουλευτικές εκλογές και ονόματα
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ…

Παπαγεωργίου: Καμία συζήτηση για βουλευτικές εκλογές και ονόματα

Παπαγεωργίου: Καμία συζήτηση για βουλευτικές εκλογές και ονόματα

Αίσθηση και συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση της larissanet.gr σχετικά με τη δημοσκόπηση που «τρέχει» και αφορά τη συλλογή στοιχείων τόσο για το Δήμο Λαρισαίων, όσο και για τις βουλευτικές εκλογές.

Καθώς στις ερωτήσεις περιλαμβάνονταν μέτρηση της άποψης των πολιτών σχετικά με πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρος Παπαγεωργίου με δήλωσή του διευκρινίζει τα εξής: «Είμαστε σαφείς και κατηγορηματικοί ότι δεν έχει γίνει κανενός είδους συλλογική διαδικασία στο νομό, σε ότι αφορά τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία να αφορά το ζήτημα των βουλευτικών εκλογών και πολύ παραπάνω για τη σύνθεση ψηφοδελτίου.

Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους συζητήσεις. Η συζήτηση θα ανοίξει με συντεταγμένο τρόπο, όταν έρθει η ώρα, στα όργανα του κόμματος.

Τα όποια ονόματα ακούγονται σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Λάρισας δεν έχουν ως πηγή την κομματική οργάνωση είτε σε επίπεδο επίσημων συνεδριάσεων, είτε σε επίπεδο άτυπων συζητήσεων».

Σαφής ο συντονιστής….

Γ.Α.

Διαβάστε επίσης: