Θεσσαλία » Οδηγοί πλακώθηκαν στο ξύλο μετά από προσπέρασμα

Οδηγοί πλακώθηκαν στο ξύλο μετά από προσπέρασμα

Οδηγοί πλακώθηκαν στο ξύλο μετά από προσπέρασμα

Σκηνές απείρου κάλλους με δύο Βολιώτες οδηγούς να πλακώνονται στο ξύλο στην Ε. Ο. Βόλου – Ζαγοράς στο ύψος της Μπούφας αναβίωσαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Το επεισόδιο συνέβη στα τέλη Μαΐου 2014 και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες. Ο ένας από τους δύο οδηγούς, ένας 54χρονος Βολιώτης, αποχωρούσε στις 8 το απόγευμα από το σημείο του άγριου τσακωμού με μαυρισμένο πρόσωπο.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 59χρονος Βολιώτης, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για απλή σωματική βλάβη, ενώ η εναντίον του ποινική δίωξη για απειλή και εξύβριση έπαυσε υφ’ όρων.

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη.

Ο 54χρονος φέρεται να δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος τον χτύπησε αλλεπάλληλες φορές στο πρόσωπο και τα μάτια. Είπε ότι ενώ προσπερνούσε τον κατηγορούμενο με το αυτοκίνητό του, επειδή εκείνος οδηγούσε αργά, ο 59χρονος του έκανε άσεμνη χειρονομία ενώ του αναβόσβηνε και τα φώτα.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι ο παθών τού επιτέθηκε πρώτος χτυπώντας τον με το προειδοποιητικό τρίγωνο του αυτοκινήτου.

Υποστήριξε ότι πιο πριν ο παθών τον είχε προσπεράσει και κατά την προσπέραση τού έκανε χειρονομίες.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: