Πολιτισμός » Μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Κηποθέατρο
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Κηποθέατρο

Μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Κηποθέατρο

Το Δίκτυο Ελασσονιτών «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», σε συνδιοργάνωση με τους Συλλόγους -Μέλη του στη Λάρισα (Σύλλογοι Κρανιωτών, Πυθιωτών, Καρυωτών και Σκαμνιωτών Λάρισας ) θέλοντας να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και το κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μ. Ελασσόνας, προσκάλεσαν μία από τις καλύτερες Μπάντες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, την περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού, σε πλήρη σύνθεση, η οποία θα επισκεφτεί τη Λάρισα και θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ (κουπόνι ενίσχυσης).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 21.30 στο Θερινό Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, εντάσσεται σε μια σειρά συναυλιών, τις οποίες σπάνια συναντά κανείς, θα είναι όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή ελληνική μουσική και θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους διαμορφωτές της νεότερης Ελληνικής μουσικής ,στον σπουδαίο Σταύρο Ξαρχάκο , ενώ παράλληλα θα στηρίξει συμπολίτες μας που τόσο το έχουν ανάγκη.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους διαμορφωτές της νεότερης Ελληνικής μουσικής και έχει επηρεάσει τα μουσικά πράγματα της χώρας μας με τον θετικότερο τρόπο, χαρακτηρίζοντας μια ολόκληρη εποχή.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης ΠΝ, ενώ τα κείμενα και την Αφήγηση έχει αναλάβει ο άνθρωπος που έχει αναγάγει σε ύψιστη τέχνη την ραδιοτηλεοπτική αφήγηση, ο Αλέξης Κωστάλας.

Σολίστ : Σύλβια Τσιμπανάκου , Θεόδωρος Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης ,

Στην εκδήλωση εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου, τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου (Χορευτές Chorus Line Βόλου ) και την επιμέλεια βιντεοπροβολών το Τμήμα Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων του Δικτύου «Περραιβία».

Προπώληση: στα Βιβλιοπωλείο Καλτσά -Παπαναστασίου 57 -Λάρισα Τηλέφ. 2410-255672 και Κλου- Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Λάρισ ,Τηλέφ. 2410-538597, στο Κυλικείο του ΔΩΛ, στους Συλλόγους Κρανιωτών, Πυθιωτών, Καρυωτών και Σκαμνιωτών Λάρισας, όπως και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας (Τηλέφ. 6944-896181).

Διαβάστε επίσης: