Οικονομία » Λάρισα: Η Eurobank παρουσίασε λύσεις για στήριξη των επιχειρήσεων (φωτ.)
ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Λάρισα: Η Eurobank παρουσίασε λύσεις για στήριξη των επιχειρήσεων (φωτ.)

Λάρισα: Η Eurobank παρουσίασε λύσεις για στήριξη των επιχειρήσεων (φωτ.)

Η Eurobank και το Επιμελητήριο Λάρισας οργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Business Banking: «ολοκληρωμένες λύσεις για την στήριξη της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας» το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Divani» στη Λάρισα.

Στην ημερίδα απηύθυναν χαρετισμούς  οι κκ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

eurobank 4

Ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι «στη σημαντική αυτή καμπή που βρίσκεται η ελληνική οικονομία και ο ελληνικός τραπεζικός κλάδος, στρατηγικός στόχος της Τράπεζάς μας είναι η χρηματοδότηση της οικονομίας και των πελατών της, ειδικά των δυναμικών επιχειρηματιών, ειδικά της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γιατί;
Διότι εσείς είστε η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και μέσα από εσάς μπορούμε να πετύχουμε τη σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Μέσα από τις επιχειρήσεις και την αύξηση των εργασιών τους, την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα δημιουργήσει η επιτάχυνση του συνολικού μηχανισμού της ελληνικής οικονομίας, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, θα μειωθεί η ανεργία, θα αυξηθεί η κατανάλωση, θα αυξηθεί το ΑΕΠ»

eurobank 2

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος σημείωσε ότι «αυτή την στιγμή χρειάζεται την συνεργασία των επιχειρήσεων οι οποίες είναι επιφυλακτικές λόγω της κρίσης με τις τράπεζες ώστε να επανεκκινήσει η ελληνική οικονομία καθώς έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος».

Στην ημερίδα τονίστηκε ότι η τράπεζα μπορεί πλέον να βοηθήσει με ρευστότητα υγιείς επιχειρήσεις για να προχωρήσουν κερδοφόρα στη νέα εποχή.

eurobank 5

eurobank 7

Ο κ. Δημήτριος Οικονόμου Βοηθός Γενικός Διευθυντής μίλησε για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων, το άνοιγμα των αγορών και την άνοδο πωλήσεων, ενώ ανέλυσε πως η Eurobank βοηθά τις νεοφυής επιχειρήσεις προσφέροντας ακόμη και συμβουλευτικά εργαλεία.

eurobank 3

eurobank 13

Ακολούθως ο Στυλιανός Γώγος, οικονομικός αναλυτής της Εurobank, παρουσίασε τις διακυμάνσεις της ελληνικής οικονομίας της τελευταίας δεκαετίας, ενώ τόνισε πως όλα τα στοιχεία πλέον φανερώνουν πως η ελληνική οικονομία βρίσκει το δρόμο της.

Για τις χρηματοδοτήσεις και την ρευστότητα αναφέρθηκε ο κ. Πάνος Θεοδώρου Επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής και Ανάλυσης. Οι κ.κ Αλέξανδρος Μανάτος και Αθανάσιος Ντάφλος αναφέρθηκαν στα εργαλεία της ανάπτυξης για εξωστρέφεια που δίνει η τράπεζα.

eurobank 14

eurobank 9

Τέλος ο κ. Νικόλαος Γιαννικόπουλος ανέλυσε τις καινοτόμες υπηρεσίες για επιχειρήσεις V- Banking που προσφέρει η Eurobank.

eurobank 15

eurobank 11

eurobank 12

Την εκδήλωση συντόνισε ο Ιωάννης Μαρτίνης Διευθυντής Ανάπτυξης εργασιών τομέα καταστημάτων της Eurobank.

Διαβάστε επίσης: