Δήμοι Νομού » Δήμος Τυρνάβου » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα του Τιταρήσιου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα του Τιταρήσιου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα του Τιταρήσιου

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας γνωστοποιεί προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Π.Ε.Ο. Λάρισας – Τυρνάβου στο ύψος της παλαιάς γέφυρας Τιταρήσιου Ποταμού, τη Δευτέρα και την Τρίτη λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης της γέφυρας:

«Από την Υπηρεσία μας, εκδόθηκε η υπ” αριθ. 116/2018 Απόφαση, σύμφωνα με την οποία αποφασίσθηκαν οι  κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη  Π.Ε.Ο. Λάρισας-Τυρνάβου, στο ύψος της παλαιάς γέφυρας Τιταρήσιου Ποταμού (είσοδος πόλεως Τυρνάβου)  τη Δευτέρα (11-06-2018) και την Τρίτη (12-06-2018) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης της γέφυρας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και από τις κατωτέρω εναλλακτικές διαδρομές:

•Εναλλακτική Διαδρομή μέσω διασταύρωσης Δελερίων (διασταύρωση Νέας Εθνικής οδού με Επ. Οδό 14)-οικισμού Κριτήρη Τυρνάβου –Οδού Ειρήνης (πόλης Τυρνάβου), είτε

•Εναλλακτική Διαδρομή μέσω διασταύρωσης  οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (συνέχεια Παλαιάς Εθνικής Οδού Τυρνάβου Ελασσόνας) με οδό 26 (πόλης Τυρνάβου) προς οδό Ειρήνης».

 

Διαβάστε επίσης: