Λάρισα » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλευρικά διόδια του Κιλελέρ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλευρικά διόδια του Κιλελέρ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλευρικά διόδια του Κιλελέρ

Παρατείνονται ως και την 1η Αυγούστου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών για τη κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Κιλελέρ του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας:

«-Από την Υπηρεσία μας, εκδόθηκε η υπ” αριθ. 111/2018 απόφαση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σύμφωνα με την οποία αποφασίσθηκε

-Η παράταση των κατωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για εκτέλεση εργασιών κατασκευής του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Κιλελέρ (Χ/Θ 331+000) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., για χρονικό διάστημα έως και την Τετάρτη 01 Αυγούστου  2018 και σε εκτέλεση σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών/ Γενικής Γραμματείας Υποδομών/ Διεύθυνσης Δ17.

-Ειδικότερα, η ανωτέρω παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφορά  στον αποκλεισμό του Κλάδου εισόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Κιλελέρ-Νέο Περιβόλι προς Αθήνα (Λαμία), του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ.

Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Βελεστίνου, μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

•Τα προερχόμενα οχήματα από Ν.Περιβόλι και Κιλελέρ με κατεύθυνση προς Αθήνα (Λαμία), θα κατευθύνονται, με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση στην επαρχιακή οδό Αγριοσυκιών-Καλαμακίου με κατεύθυνση προς Καλαμάκι, εν συνεχεία θα κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας με κατεύθυνση προς Βόλο, μέχρι τον Α/Κ Βελεστίνου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο από τον κλάδο εισόδου προς Αθήνα (Λαμία).

● Σταδιακή μείωση του ορίου ταχύτητας επί του Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των έργων στα 80χλμ/ώρα».

Διαβάστε επίσης: