Αθλητισμός » Απονομές στο εσωτερικό τουρνουά μπάντμιντον από τις προπονήτριες του αθλητικού συλλόγου Χαραυγή Λάρισας

Απονομές στο εσωτερικό τουρνουά μπάντμιντον από τις προπονήτριες του αθλητικού συλλόγου Χαραυγή Λάρισας

Απονομές στο εσωτερικό τουρνουά μπάντμιντον από τις προπονήτριες του αθλητικού συλλόγου Χαραυγή Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του 23ου δημοτικού σχολείου Λάρισας το εσωτερικό τουρνουά μπάντμιντον μεταξύ των αθλητών που παρακολουθούν μαθήματα στα τμήματα μπάντμιντον του συλλόγου Χαραυγή Λάρισας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από το 44ο, 23ο, 23ο  δημοτικό σχολείο καθώς επίσης και από τα εκπαιδευτήρια Ράπτου.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (2)

Αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση ανδρών – γυναικών οι οποίοι ολοκλήρωσαν τους αγώνες με τη συμμετοχή τους και πέρασαν το μήνυμα ότι το μπάντμιντον είναι ένα άθλημα για όλες τις ηλικίες.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (1)

Οι προπονήτριες του αθλητικού συλλόγου Χαραυγή Λάρισας Μαρία Νατσιοπούλου και Τόνια Παπαχρήστου συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και εύχονται καλή συνέχεια με νέες διακρίσεις στο μέλλον. Συνεχίζοντας την αγωνιστική δράση, στις 10 Ιουνίου 2018 θα συνοδεύσουν 15 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον στον Τύρναβο στην κατηγορία κάτω των 11 ετών.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (3)

Του χρόνου θα ξεκινήσουν νέα τμήματα για μικρούς και μεγάλους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ 6949 426023 (κ. Τόνια, ΚΦΑ) και 6946 024647 (κ. Μαρία, ΚΦΑ)

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (6)

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (5)

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (4)

Διαβάστε επίσης: