Παραπολιτικά » «Τρέχει» δημοσκόπηση για Δήμο Λαρισαίων και βουλευτικές εκλογές
ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Τρέχει» δημοσκόπηση για Δήμο Λαρισαίων και βουλευτικές εκλογές

«Τρέχει» δημοσκόπηση για Δήμο Λαρισαίων και βουλευτικές εκλογές

Μας το μετέφερε συμπολίτης και έχει ενδιαφέρον καθώς με την άνοδο των θερμοκρασιών φαίνεται πως «ανάβει» το ενδιαφέρον σχετικά με τα δημοτικά πράγματα, όπως και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές… Αυτό, άλλωστε, προκύπτει από τις ερωτήσεις δημοσκόπησης που «τρέχει» τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα.

Σε ότι αφορά το Δήμο Λαρισαίων πέρα από την κρίση για το συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής Καλογιάννη, οι ερωτώμενοι μπορούσαν να εκφράσουν άποψη για το αν οι διοργανώσεις όπως το Πάρκο των Ευχών και η Agrothessaly βοηθούν την τοπική οικονομία και την εξωστρέφεια της πόλης.

Στο «ψητό» μιας δημοσκόπησης που δεν είναι άλλο από τα ονόματα, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να τοποθετηθούν θετικά ή αρνητικά για τους κ.κ. Δημήτρη Δεληγιάννη, Έκτορα Νασιώκα, Αχιλλέα Νταβέλη, Παναγιώτη Νταή, Απόστολο Καλογιάννη, Ρένα Καραλαριώτου, Γιώργο Σούλτη και Κώστα Τζανακούλη.

Στη συνέχεια διατυπώνονταν ερώτηση που ισοδυναμούσε με «πρόθεση ψήφου» για δήμαρχο Λαρισαίων, η οποία περιελάμβανε τους Πέτρο Κρίκη, Έκτορα Νασιώκα, Αχιλλέα Νταβέλη, Απόστολο Καλογιάννη και Ρένα Καραλαριώτου, ενώ για τον δεύτερο γύρο ο ερωτώμενος καλούνταν να τοποθετηθεί για τα δίδυμα Καλογιάννης – Καραλαριώτου και Καλογιάννης – Νταβέλης

Στην ίδια δημοσκόπηση υπήρχαν και ερωτήσεις που αφορούσαν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές αρχικά με τη διατύπωση κρίσης για την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και την «πρόθεση ψήφου» σχετικά με το κόμμα που θα ψηφίσει ο συμμετέχων.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής για τα οποία ζητούνταν θετική ή αρνητική γνώμη αυτά ήταν τα εξής: Άννα Βαγενά, Γιώργος Κατσιαντώνης, Χρήστος Κέλλας, Βασίλης Κόκκαλης, Γιώργος Λαμπρούλης, Κώστας Μπαργιώτας, Παναγιώτης Νταής, Νίκος Παπαδόπουλος, Θωμάς Παπαλιάγκας, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Τσιλιμίγκας και Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Από τις πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε, σχετικά με το πιθανό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Λάρισας «μετρήθηκε» η άποψη των πολιτών για τους: Ελένη Αναστασοπούλου, Άννα Βαγενά, Δημήτρη Γελαλή, Παναγιώτη Νταή, Νίκο Παπαδόπουλο, Γιάννη Καριπίδη και Άννυ Ψάρρα

Γ.Α.

Διαβάστε επίσης: