Εκπαίδευση » Μήνυμα Καψάλη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Καψάλη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Καψάλη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Ιωάννη Καψάλη με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να απευθυνθώ στους υποψήφιους και υποψήφιες όλων των λυκείων.

Βρίσκεστε σε μια σημαντική στιγμή της ζωή σας και μπαίνετε σε μία διαδικασία που θα αποτελέσει την αρχή μιας καινούργιας πορείας. Κλείνει ένας πολυετής κύκλος και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες και νέες προκλήσεις που εσείς θα επιλέξετε και θα ακολουθήσετε. Είναι η πρώτη σημαντική δοκιμασία-ευκαιρία που καλείστε να αντιμετωπίσετε αλλά όχι όμως και η τελευταία.

Το όποιο αποτέλεσμα δεν ακυρώνει την προσπάθεια και η τυχόν μη επίτευξη των προσδοκώμενων στόχων σ’ αυτήν την σημαντική καμπή της ζωής σας μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για μια νέα πορεία, όπου με πείσμα και λαχτάρα θα οδηγήσει σ’ αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Να θυμάστε ότι το σημαντικό είναι να μην απογοητεύεστε και «να χειρίζεστε το υλικό των ονείρων σας» με αγάπη και τόλμη, γιατί τα όνειρα δεν έχουν περιορισμούς.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να προσέλθετε στις εξετάσεις και με πίστη στον εαυτό σας να ολοκληρώσετε την προσωπική σας προσπάθεια αξιοποιώντας όλες τις γνωστικές ικανότητες και ψυχικές δυνάμεις για  την επίτευξη των στόχων σας.

Από την πλευρά της Δ/νσης  Δ/θμιας  Εκπ/σης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια είναι αμέριστος συμπαραστάτης στον αγώνα σας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και αγάπης σας διαβεβαιώνουμε ότι έχει διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία των εξετάσεων.

Ευχή σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας, των οικογενειών σας και όλων όσοι στάθηκαν  πολύτιμοι  αρωγοί στον προσωπικό σας αγώνα, είναι οι προσπάθειες σας να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Διαβάστε επίσης: