Αθλητισμός » Επιτυχίες για τον Προμηθέα Λάρισας και το λαρισαϊκό τζούντο

Επιτυχίες για τον Προμηθέα Λάρισας και το λαρισαϊκό τζούντο

Επιτυχίες για τον Προμηθέα Λάρισας και το λαρισαϊκό τζούντο

Η ελληνική εθνική ομάδα εφήβων – νεανίδων στο Μπίχατς

Μεγάλες επιτυχίες για το λαρισαϊκό Judo την περασμένη εβδομάδα.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Την αρχή έκαναν στις 27 Μαΐου οι Σκαρίπα Παρασκευή και ο Γιαννάκος Χρήστος οι οποίοι πέτυχαν στις εξετάσεις μαύρων ζωνών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και προήχθησαν στον βαθμό του 1ου και 2ου DAN αντίστοιχα.

τζουντο (2)

Στις 3 Ιουνίου ο Τσάτσας Ηλίας κατέλαβε την 2η θέση στα -100 κιλά ανδρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων αγωνιζόμενος με την αεροπορία.

τζουντο (1)

Τέλος, στους βαλκανικούς αγώνες στο Μπίχατς της Βοσνίας αγωνίστηκαν οι Στεργίου Γεώργιος στα -50 κιλά εφήβων αποκλειόμενος μετά από έναν δύσκολο αγώνα στον 1ο γύρο και η Κουτσιώρη Μαρία-Αντωνία στα -52 κιλά νεανίδων καταλαμβάνοντας την 3η θέση για την Ελλάδα μετά από 3 απαιτητικούς και σκληρούς αγώνες με τις αθλήτριες από το Μαυροβούνιο όπου ηττήθηκε με ποινές,τη Ρουμανία όπου νίκησε με IPPON και την Ελλάδα όπου νίκησε με IPPON φέρνοντας στη Λάρισα το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης,η ελληνική εθνική ομάδα κατατάχθηκε 3η στη συνολική βαθμολογία των εν λόγω αγώνων.

τζουντο (3)

Τα συγχαρητήρια όλων των συναθλητών, προπονητών και παραγόντων του Προμηθέα Λάρισας στους αθλητές και κυρίως στην Μαριάντα Κουτσιώρη για την διεθνή της διάκριση με την ελληνική εθνική ομάδα».

Διαβάστε επίσης: