Πολιτισμός » Αύριο πρεμιέρα με το έργο «Το δώρο»
ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Αύριο πρεμιέρα με το έργο «Το δώρο»

Αύριο πρεμιέρα με το έργο «Το δώρο»

Με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού κ Επιστημών και του «Θεσσαλικού Θεάτρου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας « Ονείρων Θαύματα», θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου στην «Αυλή του Μύλου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Η πρεμιέρα θα δοθεί  σήμερα  Πέμπτη 7  Ιουνίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου, με ώρα έναρξης  9:15 το βράδυ.

Δυο ζευγάρια, Νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους ,ετοιμάζονται να πάνε στο γάμο του φίλου τους. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει .Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προσφέρει …γέλιο. Μια ξεκαρδιστική, ανατρεπτική κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου . Σύγχρονη ηθογραφία με θέμα το νεοπλουτισμό και τις επιπτώσεις του.

ΤΟ ΔΩΡΟ (1)

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημόσιες σχέσεις  οι Γουϊνόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Διαβάστε επίσης: