Πολιτισμός » Οι ΤΑΚΙΜ φέρνουν το ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ στο Κηποθέατρο
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΑΒΑΣ

Οι ΤΑΚΙΜ φέρνουν το ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ στο Κηποθέατρο

Οι ΤΑΚΙΜ φέρνουν το ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ στο Κηποθέατρο

 Ένα μουσικό ταξίδι σε Ήπειρο, Βαλκάνια, Πόλη, Σμύρνη, Αμερική – Συμμετέχει το Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας.

Οι ΤΑΚΙΜ ταξιδεύουν το ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ την Πέμπτη 28 Ιουνίου στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 9.30 μ.μ. σε συνεργασία με το Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας.

Oι ΤΑΚΙΜ, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μας μουσικής, συμπράττουν και μάς προσκαλούν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο! Για μια μοναδική βραδιά θα ξαναζωντανέψει το Καφέ-Αμάν «Ελληνική Απόλαυσις», σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας.

Σταθμοί του ταξιδιού μας τα Γιάννενα (με το «Γυαλί-καφενέ»), τα Βαλκάνια (με το «Γκρέτζι-Χάνι»), η Πόλη (με το «Καζίνο της Δέσποινας» στα Ταταύλα), η Σμύρνη (με τις «μπύρες»

την Προκυμαία), αλλά και η Αμερική (με τα Καφέ-Αμάν του Κατσαρού και της Μαρίκας στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη).

Ένα επικό ταξίδι-περιπέτεια, ένα αδιάκοπο δούναι και λαβείν ανάμεσα σε λαούς και πολιτισμούς, σε Ανατολή και Δύση. Σε κάθε μέρος ξεδιπλώνονται συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες, με επίκεντρο τους μεγάλους δεξιοτέχνες, οργανοπαίκτες και τραγουδιστές που σφράγισαν τη μουσική παράδοση του Ελληνισμού, με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια, αλλά και αρκετά «κρυμμένα διαμαντάκια» που αξίζει ν’ ανακαλύψουμε!…

Ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό με χρώματα, ηχοχρώματα, σπάνιο οπτικό υλικό και προσεγμένες γεύσεις, με τη βαθειά γνώση του Λάμπρου Λιάβα και τη σπουδαία μουσική δεξιοτεχνία κι ευαισθησία των ΤΑΚΙΜ που αποτελούν οι: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαγούτο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο).

Μαζί τους, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.

Σκηνική επιμέλεια: Σοφία Σπυράτου

Οπτικό υλικό: Γρηγόρης Φιλίδης

Συμμετέχει η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Τσιπλακούλης.

Larisa_KafeAman-new

Info

ΤΑΚΙΜ – ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ ‘Η ελληνική απόλαυσις’

Πέμπτη 28 Ιουνίου – Κηποθέατρο Αλκαζάρ – Λάρισα

Ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 13€

Στην είσοδο: 15€

Παιδικό/Φοιτητικό/Ανέργων: 10€

Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 10 ετών.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Στο Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας, Δήλου 17, Νεράιδα. Τηλ. 2410624379, ώρες 19:00-22:00

Τρίτη έως Παρασκευή & Σάββατο πρωί 10 -13:00 στο βιβλιοπωλείο PROSPERUS, Αθανασίου Διάκου 2, στο κέντρο της Λάρισας πίσω από το ταχυδρομείο και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.ticketservices.gr/event/takim-kafe-aman-larissa/

Διαβάστε επίσης: