Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Ο Φιλανθρωπικός όμιλος αρωγή – αλληλεγγύη σε περιβαλλοντικές δράσεις

Ο Φιλανθρωπικός όμιλος αρωγή – αλληλεγγύη σε περιβαλλοντικές δράσεις

Ο Φιλανθρωπικός όμιλος αρωγή – αλληλεγγύη σε περιβαλλοντικές δράσεις

Ο Φιλανθρωπικός όμιλος αρωγή – αλληλεγγύη του δήμου Κιλελέρ μαζί με τη Δημοτική αρχή και την εταιρεία Eurolamp προχώρησαν σε μια συνέργεια και κοινωνικού αλλά και περιβαλλοντικού χαρακτήρα , στα πλαίσια της εκστρατείας του Δήμου για εξοικονόμηση ενέργειας , προστασία του περιβάλλοντος καθώς και των δράσεων κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Δήμου.

Η δράση που πραγματοποίησαν αποσκοπεί στην αναβάθμιση του οικιακού φωτισμού , και αφορούσε την αντικατάσταση των κοινών οικιακών λαμπτήρων φωτισμού , από λαμπτήρες οικονομίας , προσφορά της εταιρείας Eurolamp.
Η παραλαβή και η τοποθέτηση των λαμπτήρων έγινε σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων οι οποίοι παρέλαβαν τις αντίστοιχες συσκευασίες λαμπτήρων για την κάθε κοινότητα , παρουσία του Αντιδημάρχου κυρίου Χατζούλη και μελών του Δ.Σ. του φιλανθρωπικού ομίλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η υπεύθυνη του προγράμματος , κυρία Γκουνιαρούδη η δράση θα ολοκληρωθεί σε δυο φάσεις , η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε και αφορούσε τις μισές κοινότητες του δήμου και η δεύτερη που αφορά τις άλλες μισές κοινότητες και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα.

Η όλη προσπάθεια στηρίχθηκε στην κοινωνική και στην περιβαλλοντική ευαισθησία των μελών του ομίλου και του Δημάρχου κυρίου Νασιακόπουλου , καθώς και στην ελπίδα να ευαισθητοποιηθούν και να παραδειγματιστούν όλα τα άλλα νοικοκυριά του δήμου μας και να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση .

Διαβάστε επίσης: