Αθλητισμός » Βοηθάμε με φιλανθρωπικό αγώνα την μικρή Ελένη
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Βοηθάμε με φιλανθρωπικό αγώνα την μικρή Ελένη

Βοηθάμε με φιλανθρωπικό αγώνα την μικρή Ελένη

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για να σωθεί η τρίχρονη Ελένη θα δοθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Αλκαζάρ στις 5 το απόγευμα.

Το δικό της «Γολγοθά» καλείται να ανεβεί μία μικρή συμπολίτισσά μας, η 3χρονη Ελένη Μαβίδη, που διεγνώσθη τον Οκτώβριο από παρασπονδυλικό σάρκωμα του Ewing.

Η μικρή Ελένη – μέλος πολύτεκνης οικογένειας -πρέπει να υποβληθεί άμεσα -μέσα σε διάστημα δέκα ημερών – σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά οι δύο της γονείς για να μπορέσουν να είναι δίπλα της είναι άνεργοι και δεν διαθέτουν τα χρήματα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη εγχείριση.

Ελένη 2

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΠΝ Λάρισας και συμμετέχουν επίσης παλαίμαχοι από τον Απόλλωνα Λάρισας, το Δήμο Τεμπών, την Ελασσόνα καθώς και οι δικηγόροι και οι δάσκαλοι της Λάρισας

Σήμερα στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε έδωσαν το παρόν όλοι οι φορείς που στηρίζουν μαι τρέχουν αυτή τη δράση.

Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Η κοινωνία ενεργοποιείται. Ενώνει τις δυνάμεις της για να βοηθήσει τη μικρή Ελένη, η οποία έχει ανάγκη από εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη. Συγχαρητήρια στους φορείς που ανταποκρίθηκαν σ’ αυτή την πρωτοβουλία και καλούμε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, να έρθουν στο γήπεδο Αλκαζάρ την Πέμπτη για τους αγώνες. Στόχος μας είναι να μαζευτούν χρήματα για να μπορέσει η Ελένη να  βγει νικήτρια στη μάχη ζωής που δίνει».

Μανώλης Γαραζανάκης – Σύνδεσμος ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών: «Διοργανώνουμε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για να βοηθήσουμε την μικρή Ελένη  καθώς σε 10 μέρες αναχωρεί για τη Γερμανία για την επέμβαση. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν και το ΕΑΚ γιατί πήραμε το Αλκαζάρ παραμονή μιας μεγάλης συναυλίας».

Κώστας Κολλάτος – Δήμαρχος Τεμπών: «Μια ιδιαίτερη αθλητική οργάνωση που έχει σαν στόχο την ιατρική περίθαλψη και φροντίδα της μικρής Ελένης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Δημήτρης Παπαποστόλου – Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Α/βαθμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας: «Συμμετέχουμε στο φιλανθρωπικό τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης για να στηρίξουμε την Ελένη για να βγει νικήτρια στη μάχη για ζωή. Ο σκοπός είναι ιερός και χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια».

Μιχάλης Ρούπας – Πρόεδρος παλαιμάχων Δήμου Τεμπών: «Να συμβάλουμε όλοι για να βοηθήσουμε τη μικρή Ελένη και με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών να γυρίσει νικήτρια».

Θανάσης Μαμάκος – Δικηγορικός Σύλλογος: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και καλούμε όλους να έρθουν να βοηθήσουν».

Η προσέλευση θα γίνει στις 4 το απόγευμα και θα αφορά 3 αγώνες. Στο χώρο θα υπάρχει κάλπη όπου ο καθένας θα μπορεί να αφήσει χρήματα βοηθώντας τη μικρή Ελένη.

Η εκδήλωση θα είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΝΗ

Πρόγραμμα Αγώνων

17.00-17.40 Δάσκαλοι- Παλαίμαχοι Ελασσόνας

17.45-18.20 ΣΕΠΝ- δικηγόροι

18.30- 19.10 Απόλλων Λάρισας- Δήμος Τεμπών

Διαβάστε επίσης: