Παραπολιτικά » Mία απάντηση από τον Πάνο Σάπκα…
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Mία απάντηση από τον Πάνο Σάπκα…

Mία απάντηση από τον Πάνο Σάπκα…

Tη δική του εκδοχή – απάντηση δίνει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας σχετικά με το …»παράπονο» καλλιτέχνη ότι «κόπηκε» από το Φεστιβάλ Πηνειού.

Ειδικότερα, ο κ. Σάπκας ανήρτησε στη σελίδα του στο fb την παρακάτω απάντηση:

«Όσο κι αν έχω μεγαλώσει… δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος, όταν μια πρόταση που καταθέτει για να συμμετάσχει σ’ ένα θεσμό της πόλης δε γίνεται δεκτή, να απορρίπτει συλλήβδην το θεσμό, να κατηγορεί τους… «παράγοντες» για εμπάθεια, ασχετοσύνη, ευνοιοκρατία κλπ.

Πολύ περισσότερο, όταν έχει καταθέσει μια άλλη πρόταση η οποία έγινε δεκτή και την οποία ο ίδιος απέσυρε!

Κι όταν ακόμη, έχει πολλάκις συνεργαστεί με το δήμο σε διάφορες εκδηλώσεις… Δεν υπάρχει περίπτωση να αναρωτηθεί πως μπορεί να μην ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη εκδήλωση; Όλοι κάνουν για όλα; Όλοι πρέπει να είναι παντού; Κι όταν δεν συμβαίνει, τότε η… Λάρισα δεν αγαπάει τους καλλιτέχνες και δεν γίνεται τίποτα στον τομέα του πολιτισμού;

Οι προσωπικές επιδιώξεις είναι θεμιτές, αλλά όταν δεν ικανοποιούνται, μηδενίζονται τα πάντα; Δε θα αλλάξω άποψη επειδή κάποιος απειλεί με τον… Οκτώβρη, ούτε θα παρασυρθώ σε χαρακτηρισμούς. Θα συνεχίσω να εκτιμάω τον καθένα γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που νομίζει ότι είναι… Και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια Λάρισα πόλη του πολιτισμού.»

Διαβάστε επίσης

«Κόπηκε» από το φεστιβάλ Πηνειού

Διαβάστε επίσης: