Ελλάδα » Μπλόκο σε 51 κιλά κάνναβης

Μπλόκο σε 51 κιλά κάνναβης

Μπλόκο σε 51 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη το μεσημέρι στη Σιταριά Πωγωνίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Frontex, ένας 38χρονοςΑλβανός, διότι μετέφερε με αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, 51 κιλά κάνναβης.
Η προανάκριση για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη ενώ οι έρευνες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για τον εντοπισμό συνεργού του που διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται, συνεχίζονται…

Τα συγχαρητήριά της στη Frontex και στο Α΄ Τ.Σ.Φ Δελβινακίου, εξέφρασε με σχετική ανακοίνωση η Ενωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου. Σε αυτή αναφέρεται:

«Παρόλη τη διαφορετική κουλτούρα, τα διαφορετικά ήθη και έθιμα, τις γλωσσικές και επιχειρησιακές διαφορές καταφέρθηκε σήμερα άλλο ένα καίριο πλήγμα κατά του εμπορίου των ναρκωτικών. Η χροιά του και η σύνθεση ήταν διαφορετική. Η μέχρι σήμερα συνεργασία των Γερμανών Αστυνομικών (Δύναμη Frontex) με αστυνομικούς του Α΄ Τ.Σ.Φ Δελβινακίου που περιπολούν στα βουνά της Ηπείρου απέδωσε καρπούς και επιτεύχθηκε η σύλληψη άλλου ενός εμπόρου Ναρκωτικών και κατασχέθηκε άλλη μια σημαντική ποσότητα Ναρκωτικής ουσίας.
Εύγε λοιπόν σε αυτούς που συμμετείχαν στην επιτυχία αυτή, εύγε στους συναδέλφους που ξεπερνούν όλα τα ανακύπτοντα εμπόδια και καταφέρνουν να συνεργάζονται για ένα κοινό στόχο, αυτόν, της εμπέδωσης της ασφάλειας των Ευρωπαίων πολιτών….»

ΠΗΓΗ: epirus-tv-news

Διαβάστε επίσης: