Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Οι μαθητές του 61ου Νηπιαγωγείου στο μνημείο του Ιπποκράτη

Οι μαθητές του 61ου Νηπιαγωγείου στο μνημείο του Ιπποκράτη

Οι μαθητές του 61ου Νηπιαγωγείου στο μνημείο του Ιπποκράτη

Ακολουθώντας τη διαδρομή από ξεκινά από το μνημείο του Ιπποκράτη οι μαθητές γνωρίζουν την ιστορία της Λάρισας μέσα από μνημεία και αξιοθέατα της πόλης. Οι μαθητές του 61ου Νηπιαγωγείου Λάρισας με τους εκπαιδευτικούς τους επισκέφθηκαν αρχικά το μνημείο του Ιπποκράτη στη Λάρισα. Η κ. Βάσω Κοντογιάννη, μέλος του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα», τους υποδέχτηκε στο χώρο του μουσείου και τους παρουσίασε τα εκθέματα. Επίσης τους μίλησε για τη ζωή και το έργο του μεγάλου γιατρού που έζησε, άσκησε το επάγγελμα του γιατρού και πέθανε στη Λάρισα όπου υπήρχε για πολλά χρόνια ο τάφος του. Στη συνέχεια οι μαθητές επισκέφθηκαν τη Βοτανική Συλλογή του Δήμου Λαρισαίων, το πάρκο του Αλκαζάρ και την πεζογέφυρα του Πηνειού.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές συμμετέχουν στο πρόγραμμα etwinning με τίτλο «Από τον Γλυπτό Ποταμό στο Μνημείο του Ιπποκράτη στη Λάρισα».

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα».

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Μητσιούλη Βασιλική, Λιούτα Παναγιώτα, Καστόρη Ματούλα, Αλμπανίδου Έλενα, Μαυρούλη Βασιλική και Μιχίδη Ιωάννα.

Διαβάστε επίσης: