Πολιτισμός » Η Θεατρική Σκηνή Λάρισας «Ονείρων Θαύματα» ανεβάζει «Το Δώρο»

Η Θεατρική Σκηνή Λάρισας «Ονείρων Θαύματα» ανεβάζει «Το Δώρο»

Η Θεατρική Σκηνή Λάρισας «Ονείρων Θαύματα» ανεβάζει «Το Δώρο»

Με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών και του «Θεσσαλικού Θεάτρου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας « Ονείρων Θαύματα», θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου στην «Αυλή του Μύλου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Η πρεμιέρα θα δοθεί  τη Πέμπτη 7  Ιουνίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου, με ώρα έναρξης  9:15 το βράδυ.

Ονειρων Θαυματα (1)

Για την παράσταση

Ο έρωτας, τα χαμένα όνειρα, η πολιτική , οι σχέσεις των πολύ παντρεμένων, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο πολιτισμός,  οι «ύποπτες» σχέσεις, τα ένοχα μυστικά, η έλλειψη σεβασμού, οι γείτονες, το χρηματιστήριο, τα πεθερικά, ο ρατσισμός, η διαπλοκή, οι πεσμένες γέφυρες… Ζουν ανάμεσά μας. Δείχνουν καθημερινοί, φυσιολογικοί, συμπαθείς, οικείοι, σχεδόν κανονικοί άνθρωποι. Έχουν αποκτήσει όλα όσα χρειάζεται για να τους ζηλεύουμε. Χρήματα, γνωριμίες,  χλιδάτα αυτοκίνητα, φίλους, μονοκατοικίες σε high περιοχές, παιδιά, εξοχικά, πτυχία, λουσάτες διακοπές, πρώτο τραπέζι πίστα! Και πάνε γι’ άλλα… Είναι τέσσερις σαραντάρηδες, νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους.

Εκείνο το απόγευμα – που τους συναντάμε – ετοιμάζονται να πάνε σε γάμο.  Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημόσιες σχέσεις  οι Γουϊνόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Διαβάστε επίσης: