Ελλάδα » Χειροπέδες για ηρωίνη

Χειροπέδες για ηρωίνη

Χειροπέδες για ηρωίνη

Μετά τα λαθραία εμπορεύματα βουλγαρικής προέλευσης όλων των ειδών που κατάσχονται καθημερινά σε οχήματα ταξιδιωτών οι οποίοι φτάνουν από την γειτονική χώρα, στον Προμαχώνα άρχισαν και οι κατασχέσεις… ηρωίνης που μάλιστα εισάγεται σε αρκετά μεγάλες ποσότητες!

Άλλα περίμεναν να βρουν και άλλα βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, οι οποίοι έκαναν στοχευμένο έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ένας 37χρονος Βούλγαρος ο οποίος επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος. Συγκεκριμένα, βρήκαν κρυμμένες προσεκτικά τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 760 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό. Όπως προέκυψε από την έρευνα που ανέλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ο 37χρονος είχε παραλάβει νωρίτερα την ηρωίνη στην πατρίδα του από έναν 53χρονο ομοεθνή του και θα την παρέδιδε σε έναν 32χρονο Έλληνα για να την διακινήσει.

Ο νεαρός παραλήπτης συνελήφθη, κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρία οχήματα και έξι που είχαν ο ίδιος και το «βαποράκι» και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη αφορά και τον 53χρονο προμηθευτή της ηρωίνης, για την δραστηριότητα του οποίου ενημερώθηκαν οι βουλγαρικές αρχές.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: