Λάρισα » «Το Κίνημα Αλλαγής ζητάει εκλογές εδώ και τώρα»
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΝ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

«Το Κίνημα Αλλαγής ζητάει εκλογές εδώ και τώρα»

«Το Κίνημα Αλλαγής ζητάει εκλογές εδώ και τώρα»

Του Γιάννη Ανδρεάκη

Με σαφή τρόπο επανέλαβε το αίτημα για εκλογές ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, σε δηλώσεις του πριν την εκκίνηση της πρώτης ανοιχτής νομαρχιακής συνέλευσης του πολιτικού φορέα στη Λάρισα.

«Το Κίνημα Αλλαγής ζητάει εκλογές εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του» υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Νωρίτερα είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση προς την πλευρά της Κυβέρνησης επισημαίνοντας πως «είναι προκλητική η στάση της να μιλάει για καθαρή έξοδο τον Αύγουστο την ώρα που έχουν δεσμευτεί περιουσίες, πετσοκόβονται συντάξεις, ενώ από τον Αύγουστο έρχεται σκληρή εποπτεία».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως «περιμένουμε, με σεβασμό στη διαπραγμάτευση, για να τοποθετηθούμε. Ωστόσο η απόφασή μας θα κινηθεί σε δύο άξονες: Να εξαλειφθούν τα όποια στοιχεία αλυτρωτισμού. Να δοθεί μία λύση στο όνομα για όλες τις χρήσεις».

Σε ότι αφορά την παρουσία του στη νομαρχιακή συνέλευση ο κ. Χριστοδουλάκης επισήμανε ότι «στόχος είναι το άνοιγμα στην κοινωνία». «Πολιτική δεν γίνεται αφ’ υψηλού αλλά από τη βάση» πρόσθεσε. Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός εθνικού σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Αυτήν την ώρα διεξάγεται η νομαρχιακή συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της Λάρισας.

κινημα αλλαγης (2)

κινημα αλλαγης (1)

Διαβάστε επίσης: