Βιβλίο » «Γραβάτα δημοσίας αιδούς»

«Γραβάτα δημοσίας αιδούς»

«Γραβάτα δημοσίας αιδούς»

H νέα ποιητική συλλογή «Γραβάτα δημοσίας αιδούς» του Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρού ειδικού παθολόγου, παρουσιάστηκε απόψε στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κ. Κούμας».

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ (4)

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι εκδόσεις Κέδρος, ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, ο Σύνδεσμος Γραμμάτων – Τεχνών Θεσσαλίας,  η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας και το Βιβλιοπωλείο Καλτσάς.

Πρόκειται για την ένατη ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή σε Ελλάδα και εξωτερικό και το δέκατο συνολικά βιβλίο του (εξέδωσε και μια ποιητική ανθολογία στα αγγλικά) με 52 ποιήματα που έγραψε την τελευταία επταετία 2010-2017.

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ (1)

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ (3)

Για το βιβλίο μίλησαν οι Σωτήρης Παστάκας (ποιητής, εκδότης του περιοδικού «Ποιείν»), Άγγελος Πετρουλάκης (ποιητής, δημοσιογράφος) και Θάνος Γώγος (ποιητής, εκδότης περιοδικού «Θράκα»).

Ποιήματα διάβασαν η Κατερίνα Χατζημαρκάκη (ηθοποιός, θεατρ. Συγγραφέας) και ο ίδιος ο ποιητής.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κων/νος Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων-Τεχνών Θεσσαλίας Αθανάσιος Καρατόλιας και η Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας Δήμητρα Μπαρδάνη.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν  ο Αλέξης Καλέσης (δημοσιογράφος, Δρ. Συγκριτικής Γραμματολογίας).

 

Διαβάστε επίσης: