Λάρισα » Διακρίσεις μαθητών του 9ου Γυμνασίου Λάρισας

Διακρίσεις μαθητών του 9ου Γυμνασίου Λάρισας

Διακρίσεις μαθητών του 9ου Γυμνασίου Λάρισας

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Λάρισας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό  ζωγραφικής  που διοργάνωσε το μουσείο Κυκλαδικής τέχνης  με θέμα «ΔΕΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΑΛΛΙΩΣ» και ειδικότερα η Φωτεινή Αλεξίου του Α1 πήρε το 3ο πανελλαδικό βραβείο μεταξύ 15.300 συμμετοχών στην κατηγορία των Γυμνασίων.

9ο Γυμνάσιο Φωτεινή Αλεξίου

Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν οι μαθητές: Ανδρονίκη Βακιρτζή (Α1), Ζιώγα Σοφία (Α1), Στέργιου Ευανθία (Α5), Χριστοδουλιά Ιόλη (Α5), Τοπάλη Ελευθερία (Α5), Παραφέστας Βασίλης (Α5) και Χατζησσαβίδης Θεόδωρος (Α5).

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος 15.300 έργα μαθητών από όλη την Ελλάδα  από τα οποία  επιλέχτηκαν 33  έργα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των μεγάλων νικητών και διακρίθηκαν ακόμα 365.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στους χώρους του μουσείου Κυκλαδικής τέχνης από 18 Μαίου μέχρι 3 Ιουνίου 2018 και η παραλαβή των έργων  των νικητών θα γίνει σε κορνίζα.

Σημαντική καθοδηγήτρια και υποστηρήκτρια της συμμετοχής του σχολείου μας στο διαγωνισμό υπήρξε η καθηγήτρια καλλιτεχνικών κ.Ραχούτη Σταυρούλα.

Η Δ/νση του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές τους και τους  εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: