Ελλάδα » Σοκάρει η απολογία των γονιών-βιαστών στη Λέρο

Σοκάρει η απολογία των γονιών-βιαστών στη Λέρο

Σοκάρει η απολογία των γονιών-βιαστών στη Λέρο

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η είδηση για τους γονείς-τέρατα στη Λέρο, οι οποίοι επί χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους.

Στην ολονυχτία ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας ομολόγησε τις κτηνωδίες που έκανε εκείνος και η γυναίκα του εις βάρος των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το ζευγάρι προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Οι δυο γονείς-τέρατα ομολόγησαν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ότι βίαζαν τα δυο παιδιά τους λέγοντας μάλιστα ότι σταματούσαν μόνο όταν εκείνα έβαζαν τα κλάματα, ενώ δεν δίστασαν να πουν ότι ευχαριστιούνταν με αυτόν τον βασανισμό των παιδιών τους.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Στη συνέχεια στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Διαβάστε επίσης: