Παραπολιτικά » Ποιους αποκάλεσε «ανερυθρίαστους» ο Μάξιμος;

Ποιους αποκάλεσε «ανερυθρίαστους» ο Μάξιμος;

Ποιους αποκάλεσε «ανερυθρίαστους» ο Μάξιμος;

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» του οινοποιείου του Τάκη Aλατά στη Φαλάνη ήταν αφορμή για πηγαδάκια με έντονο πολιτικό χρώμα. Από τα πιο ενδιαφέροντα αυτό με τον βουλευτή Μάξιμο Χαρακόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λαδόπουλο, τον π. κοινοτάρχη της Γιάννουλης Γιάννη Δαβλέρη και τον καθηγητή του ΤΕΙ Αλέκο Παπαχατζή, που δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά κρασιά Άλατα προέβησαν σε πολιτικές εκτιμήσεις.

Μάλιστα, ο Μάξιμος σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη έβαλε στο στόχαστρο του το φόρο στο κρασί και τις ανεκπλήρωτες υποσχεσεις των κυβερνώντων για κατάργησή του. Ο Λαρισαίος γαλάζιος βουλευτής σε υψηλούς τόνους έκανε λόγο για «ανερυθρίαστη» ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «που με ευκολία λέει και… ξελέει» καθώς είναι δεκάδες οι δηλώσεις για κατάργηση του φόρου που, όμως, ζει και βασιλεύει!

Σε μια εποχή που οι πολιτικοί ελέγχονται για ασυνέπεια λόγων και έργων, ο Χαρακόπουλος είναι από τους λίγους που «νομιμοποιείται» να ασκεί κριτική στους αντιπάλους του. Και τούτο διότι δεν δίστασε να παραιτηθεί από υπουργός, ελέγχοντας έτσι πρώτα «τους δικούς του» και παραμένοντας συνεπής στις απόψεις του…

Τ.Κ.

Διαβάστε επίσης: