Λάρισα » Λάρισα: Μέτωπο κατά των μέτρων στη αυριανή απεργία
ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ Η ΠΟΛΗ

Λάρισα: Μέτωπο κατά των μέτρων στη αυριανή απεργία

Λάρισα: Μέτωπο κατά των μέτρων στη αυριανή απεργία

Συμμετοχή στην αυριανή απεργία δήλωσαν από κοινού όλοι οι φορείς της πόλης σε μια κοινωνική συμμαχία απέναντι στα νέα μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση το επόμενο διάστημα. Αύριο θα υπάρξει αρχικά συγκέντρωση όλων των φορέων στις 10.30 στη πλατεία Ταχυδρομείου και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους της πόλης.

Σήμερα στην κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Επιμελητήριο έδωσαν το παρόν η πρόεδρος του Δ.Σ.Λ Νικολέττα Μπασδέκη, ο Κων/νος Γιαννακόπουλος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Παπαλέξης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΕΒΕ ν. Λάρισας Δημήτριος Παληογιάννης, ο Αστέριος Νάρης εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε- παράρτημα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, ο Δημήτριος Παπαποστόλου πρόεδρος εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, ο Θεόδωρος Καραγώγος πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων του Δημοσίου, ο Κώστας Λιούτας πρόεδρος Αποστράτων Αεροπορίας- παράρτημα Λάρισας και η Λαμπρινή Σαμαρά πρόεδρος του Συλλόγου «Αξία».

Από όλους τονίστηκε η δύσκολη και ασφυκτική κατάσταση που προκαλούν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στα οποία στέκονται απέναντι. Αύριο οι δικηγόροι της Λάρισας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τα καθήκοντά τους από τις 11-12 το μεσημέρι εναρμονιζόμενοι με την πανελλαδική κινητοποίηση που αποφάσισε ο κλάδος τους.

Διαβάστε επίσης: