Οικονομία » Η εταιρία Νταβαρούκας στην Κεντρική Πλατεία με λέβητες Immergas!

Η εταιρία Νταβαρούκας στην Κεντρική Πλατεία με λέβητες Immergas!

Η εταιρία Νταβαρούκας στην Κεντρική Πλατεία με λέβητες Immergas!

Mια διαφορετική ενημερωτική έκθεση για την οικονομία στη θέρμανση και την εξελιγμένη συναφή τεχνολογία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 30/5 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

Ένα ειδικά εξοπλισμένο βανάκι θα βρίσκεται για πολλές ώρες επί της πλατείας στη διασταύρωση των οδών Κούμα και Μεγάλου Αλεξάνδρου με αρκετά καταρτισμένα στελέχη που θα βρεθούν εκεί για να ενημερώνουν, να λύνουν απορίες και να επιδεικνύουν τους επιτοίχιους λέβητες αερίου του Ιταλικού εργοστασίου «Immergas».

Παράλληλα με την εκδήλωση θα γίνουν συζητήσεις με τους ειδικούς της Immergas,  θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και δώρα για τους παρευρισκόμενους με όμορφη μουσική υπόκρουση.

ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ (3)

Το όνομα Immergas σημαίνει υψηλή ειδίκευση και μεγάλη αξιοπιστία:

Με 40 έτη συνεχών επενδύσεων στην έρευνα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και το ανθρώπινο δυναμικό η εταιρία ξεχωρίζει και κερδίζει συνεχώς νέους ευχαριστημένους πελάτες.

Το εργοστάσιο απλώνεται σε μια έκταση επιφάνειας 40.000τ.μ. στην Ιταλία και απασχολεί πάνω από 700 άτομα. Η δραστηριότητα της επιχείρησης αφιερώνεται αποκλειστικά στην παραγωγή των λεβήτων θέρμανσης αερίου. Η εμπειρία έχει επιτρέψει στην Immergas να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη γκάμα λεβήτων στην αγορά αερίου.

ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ (2)

Όλοι οι λέβητες ελέγχονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής και εξετάζονται αυστηρά πριν φύγουν από το εργοστάσιο.

Αντίστοιχα 40 έτη ιστορίας κι εξέλιξης παρουσιάζει και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Immergas του Νομού Λάρισας η επιχείρηση Ιωάννης Νταβαρούκας και Υιοί ΟΕ. Όνομα πολύ γνωστό για την ευρεία γκάμα κι εξυπηρέτηση σε εργαλεία χειρός, σιδηρικά, γεωργικά είδη, υδραυλικά και είδη θέρμανσης με τη νέα συνεργασία να φιλοδοξεί άμεσα σε σημαντικό μερίδιο της αγοράς και την παροχή στους συμπολίτες κορυφαίων μοντέλων επιτοίχιων λεβητών αερίου για οικονομική αλλά και οικολογική θέρμανση.

Πληροφορίες: Παλαμιώτη 21-23 Λάρισα, τηλ. 2410 554411, info@davaroukas.gr  

ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ (1)

Διαβάστε επίσης: