Θέσεις εργασίας » Έρχονται 7 προκηρύξεις για προσλήψεις

Έρχονται 7 προκηρύξεις για προσλήψεις

Έρχονται 7 προκηρύξεις για προσλήψεις

Χιλιάδες υποψήφιοι όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων αναμένουν την πλήρη ενεργοποίηση του προγραμματισμού του ΑΣΕΠ για την έκδοση προκηρύξεων πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

Η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή φουλάρει τις… μηχανές της, αρχής γενομένης από τον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ (158 μόνιμοι). Όπως όλα δείχνουν, θα είναι η πρώτη από μια σειρά προκηρύξεων που θα εκδοθεί.

Θα ακολουθήσουν οι διαγωνισμοί(*):

  • 200 στο υπ. Πολιτισμού: Αφορά μία μόνο ειδικότητα: φυλακτικό προσωπικό ΔΕ. Για την επιλογή των μονίμων θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.
  • 46 στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Θα προσληφθεί προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως μηχανικοί, διοικητικοί, και πτυχιούχοι Πληροφορικής. Διαβάστε: »ΑΣΕΠ: Έρχεται νέα προκήρυξη για 46 μονίμους».
  • 524 στους δήμους: Είναι η συμπληρωματική προκήρυξη της 3Κ/2018. Το σχετικό αίτημα του υπ. Εσωτερικών στάλθηκε στο ΑΣΕΠ στις 26 Απριλίου. Διαβάστε: »ΑΣΕΠ: 524 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους (έγγραφο) – ΝΕΑ προκήρυξη».
  • 53 στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Η υπουργική απόφαση για την πρόσληψη μονίμων στο Σ.ΕΠ.Ε, βρίσκεται, ήδη, στα χέρια του ΑΣΕΠ. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί, τεχνικοί. Διαβάστε: »Τα προσόντα για 53 μονίμους στο ΣΕΠΕ».

(*) Η σειρά έκδοσης των προκηρύξεων μπορεί να μεταβληθεί

Προκηρύξεις μονίμων που «τρέχουν»

Σημειώστε:

  • Προκήρυξη 6Κ/2018 (υπ. Δικαιοσύνης – αιτήσεις από 12 Ιουνίου έως 27 του ίδιου μήνα)
  • Προκήρυξη 5Κ/2018 (ΕΚΑΒ – αιτήσεις από 4 Ιουνίου έως 19 του ίδιου μήνα)

Στελέχη του ΑΣΕΠ υπολογίζουν ότι για τις 625 θέσεις (υπουργείο Δικαιοσύνης, ΕΚΑΒ) θα υποβληθούν πάνω από 35.000 αιτήσεις.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: