Εκπαίδευση » Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας » «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος»
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος»

«Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος»

Tο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Water World Adventure» που συντονίζεται από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και ο Δήμος Λαρισαίων συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018, 18.00, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Eυρωπαϊκού προγράμματος «Water World Adventure» που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ζητήματα θαλάσσιου περιβάλλοντος. Επίσης, θα παρουσιαστεί εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή e-book το οποίο μέσα από κείμενο, εικόνες και διαδραστικές δραστηριότητες βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν την ποικιλία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την αναγκαιότητα προστασίας του. Συγχρόνως, με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών, στην ημερίδα θα παρουσιαστούν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων με θεματολογία σχετική με το υδάτινο οικοσύστημα.

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, γονείς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση συμμετοχής, ενώ επίσης θα δοθεί και σχετικό αναμνηστικό δώρο του προγράμματος

Η αίτηση συμμετοχής για την παρακολούθηση, αλλά και για την παρουσίαση καλών πρακτικών στην επιμορφωτική ημερίδα: «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος» μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας:

https://goo.gl/forms/EU65ZA8Ar2VYUOvG3

 

Διαβάστε επίσης: